Najbolje i najgore od Oskara

Izvor: Blic, 23.Feb.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje i najgore od Oskara

Ceremoniju dodele Oskara i ove godine obeležile su zvezde u raskošnim večernjim toaletama i smokinzima, svečana atmosfera, ali i brojni gafovi i reakcije holivudskih "faca".

Onalajn magazin "E!" napravio je upravo takvu šaljivu listu, "sa druge strane" dodele Oskara, spisak najboljih i najgorih nastupa tokom ceremonije uručivanja zlatnih priznanja najboljim filmskih ostvarenjima koju vam prenosi "Blic >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onlajn".

Najbolji nastup: Čak i uz pomalo veštačke misli o "Oskarima recesije", Hju Džekmen je pružio publici pravu pobedničku pesmu i ples na otvaranju šoua, navodeći nas da zaboravimo da organizatori večeri nisu unajmili komičara. Džekmen je svojim talentom i odličnim smislom za humor u potpunosti pridobio publiku.

Najbolji stih: "Plivao bih morem ljudskog izmeta" (I would swim a sea of human excrement) – otpevao je Džekmen glumici Kejt Vinslet.

Najbolje zadirkivanje holivudskog para "Brandželina": Džekmen je odvukao pažnju glumcima Bredu Pitu i Andželini Žoli pre nego što je rekao: "Ja, ustvari, i nemam šalu za njih, ali prema ugovoru moram da ih pomenem pet puta tokom večeri".



Najbolji poklon:
Glumci Stiv Martin i Tina Fi odali su tako urnebesnu poštu scenaristima da smo poželeli da ih vidimo kako prave sledeći film zajedno.

Najbolja reakcija: Žoli je bila u potpunosti očarana ponašanjem svog kolege iz "Kung-fu pande" Džekom Blekom, a Set Rogen i Džejms Frank komedijama iz 2008. godine.



Najbolji tim:
Ko god da je stavio glumce Denijela Krejga i Saru Džesiku Parker zajedno, nije pogrešio.

Šala koja najverovatnije nije nasmejala nikoga: Imitacija Hoakina Finiksa od strane Bena Stilera bila je smešna, ali pomalo "intimna" jer malo ko prepoznaje Stilera, našalio se novinar "E!" magazina.

Najdirljivija scena: Porodica preminulog glumca Hita Ledžera prima nagradu u njegovo ime.



Najbolja odluka:
Filmovi bazirani na glasnim i brzim akcijama – ovo su najbolje stvari koje je Holivud imao u ponudi prošle godine, a "Mračni vitez" je, da ne pominjemo "Gvozdenog čoveka", ostao kratkih rukava.

Najgora odluka: Nakon svih tih akcija, jedno dete je pobedilo "Mračnog viteza" i "Gvozdenog čoveka". Nema pravde, zaključuje "E!".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.