Nada Topčagić: Smejale su mi se, a sad su sve pevačice ajvaruše!

Izvor: Svet, 17.Feb.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić: Smejale su mi se, a sad su sve pevačice ajvaruše!

Navikli smo da je Nada Topčagić uvek iskrena i otvorena i da uvek o svim temama priča bez dlake na jeziku. Baš tako je bilo i u emisiji kod Lee Kiš.
Govoreći o svojoj popularnosti, Nada je priznala kako je bila jedna od najpopularnijih pevačica u staroj Jugoslaviji, ali da nikada nije dobila ni jednu nagradu, pa čak ni zahvalnicu.
“Ja se nikada nisam gurala i laktala i nikada nisam htela da kupim ni jednu nagradu. Ako ja nisam bila dovoljno popularna da bar >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jednom dobijem neki Oskar, onda ne znam ko jeste. U prilog mojoj popularnosti govori mnogo održanih koncerata, ali eto, to očigledno nije bilo dovoljno ni za jednu nagradu, pa ni zahvalnicu”, rekla je pomalo razočarana Nada.
U toku priče, Nada se osvrnula i na priče kako su joj se koleginice smejale kako je ajvaruša, jer je uvek sama pripremala zimnicu.
“Ma sve su mi se smejale i zvale me ajvaruša, a danas sve glume dobre žene i domaćice, pa prave zimnicu i ajvar i još se i slikaju i šalju novinama.Danas su sve ajvaruše”,priča Nada.
Nada se u priči osvrnula i na koleginice koje od trudnoće prave šamu.
“Gledam danas ove mlade koleginice koje su trudne.te ne mogu ovo, te ne mogu ono, te ne mogu da pevaju i otkazuju nastupe čim saznaju da su trudne.Ma daj, čemu to foliranje.Treba im ovo ili ono.Ja sam bre u devetom mesecu pevala koncerte.Samo devet dana pred porođaj sam imala veliki koncert i ništa mi nije falilo, a ove danas sve neke seke perse”, rekla je pevačica za kraj.
Tekst: Gordana Vasiljević
Foto: Ivan Vučićević copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.