NAJVEĆI GAF U ISTORIJI OSKARA: Najbolji film godine je La La Land... Greška, pobednik je...

Izvor: Press, 27.Feb.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI GAF U ISTORIJI OSKARA: "Najbolji film godine je 'La La Land'... Greška, pobednik je..."

Ekipa "La La Landa" je izašla na scenu i počela da slavi da bi onda dva člana tima koji broje glasove izašli i saopštili: "Greška. Pobednik je..."
Nezapamćen šok za ekipe filmova "Moonlight" (Mesečina) i "La La Land" dogodio se na završetku 89. dodele Oskara u ponedjeljak.

Naime, najbolji film ovogodišnje dodele Oskara je "Moonlight" Beri Dženkinsa, dirljiva priča o tamnoputom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gej muškarcu, razjašnjeno je u teatru Dolbi u Los Anđelesu, nakon što je prvo legendarnom Vorenu Bitiju greškom data koverta u kojoj je pisalo ima najbolje glumice, Eme Stoun za ulogu u filmu "La La Land", koje je pročitala Fej Danavej.
 
ČITAJTE ŠTAMPANO IZDANJE NA NOVINARNICA.NET - 1,33 EUR ili 160 RSD 

Ekipa "La La Landa" je izašla na scenu i počela da slavi da bi onda dva člana tima koji broje glasove izašli i saopštili: "Greška. Pobednik je 'Moonlight' ".
 
Погледај слику на Твитеру


  Прати
Newsweek Srbija @NewsweekRs

#NewsweekSrbija KOLUMNA Al Paćino: Ovoliko znam o životu...https://goo.gl/fUtkwC 
14:51 - 16 феб 2017
    ретвита     свиђања




"Otvorio sam kovertu i pisalo je Ema Stoun za 'La La Land', zato sam zastao i uputio dug pogled Fej. Nisam pokušavo da budem duhovit", pojasnio je Biti.

Usledio je priličan šok za ekipu oba filma.

"Još nisam siguran da je ovo stvarno", rekla je producentkinja Adel Romansi. Nagradu je posvetila onima koji se osećaju marginalizovani. Reditelj Beri Dženkins zahvalio je Akademiji i odao duboku počast ekipi filma "La La Land", više puta.

Tako je mjuzikl "La La Land" ukupno je osvojio od šest Oscara od 14 nominacija.


Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.