Leganjes šokirao Barsu, Sevilja ubedljiva protiv Reala

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leganjes šokirao Barsu, Sevilja ubedljiva protiv Reala

Fudbaleri Leganjesa savladali su Barselonu sa 2:1 u utakmici šestog kola španskog nacionalnog šampionata. Sevilja je na svom stadionu savlada Real sa 3:0, dok je Viljareal sa 3:0 savladao ekipu Atletika u Bilbaou.
Ekipa Leganjesa u prvih pet kola Primere posvojila je samo jedan bod, ali je u šestom priredila prvoklasno iznenađenje, savladavši Barselonu 2:1.

Katalonci su poveli golom Kutinja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 12. minutu, da bi domaći u nastavku, samo 71 sekund, postigli dva pogotka i praktično šokirali šampiona Španije.
Strelci za Leganjes bili su El Žar u 52. i Oskar u 53. minutu utakmice.
Sevilja je nastavila ubedljivu igru i protiv Reala koji je savladala sa 3:0 na svom stadionu.
Strelci za "slepe miševe" bili su Silva dva puta i Ben Jeder jednom.
Viljareal je, posle jako slabog starta, ostavrio pobedu u Bilbao, savladavši domaći Atletik sa 3:0.
Strelci za "žutu podmornicu" bili su Fornals, Mori i Ekambi u drugom poluvremenu susreta. 
Valensija i Selta podelili su bodove pošto su odigrali 1:1, a strelci su bili Bačuaji na jednoj i Aspas na drugoj strani.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.