Oglas za posao koji je podigao Balkan na noge!

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2024, 12:14

Oglas za posao koji je podigao Balkan na noge!

Ovaj oglas za posao je podigao Balkan na noge, a zahteva radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim poslovima. Obezbeđeni su putni troškovi, smeštaj, ishrana i zdravstveno osiguranje.
Firma iz Zenice traži ljude za rad u rudniku zlata u Tanzaniji. U ponudi su različiti poslovi, a detalji o plati i radnom vremenu nisu precizirani.
Oglas ističe potrebu za radnicima na različitim radnim mestima, ali je jasno da se radi o poslovima u podzemnom rudarstvu.
Oglas za posao glasi ovako:
"NITAL d.o.o. Zenica objavljuje oglas za prijem rudarskih specijalista za rad u Republici Tanzaniji za podzemne rudarske radove, uključujući vađenje rude zlata i njenu preradu za sledeća...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.