Kijanu Rivs opet oduševio: Umesto devojke, na dodelu Oskara doveo je nju FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2020, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijanu Rivs opet oduševio: Umesto devojke, na dodelu Oskara doveo je nju FOTO

Miljenik publike, holivudski glumac Kijanu Rivs na dodelu Oskara umesto sa devojkom, došao je sa svojom majkom Patricijom Tejlor.

Kijanu je sinoć dobio nagradu "najbolji sin" godine. Zvezda filmova "Matriksa" svojim postupcima često razneži Internet, pa se po društvenim mrežama danima raspreda o njegovim dobrim delima i plemenitim rečima.

Rivs i Tejlor su sinoć pozirali na crvenom tepihu, a glumac je zastao i da da intervju.

"Toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sladak što je na dodelu došao sa svojom majkom. I dalje nisam prebolela Rivsa iz filma "Brzina", komentar je jedne korisnice Tvitera.

A iako je ovim potezom pobrao brojne simpatije, izazvao je i konfuziju. Naime, u opisu njihove fotografije s crvenog tepiha na agenciji Getty Images njegovu mamu zamenili su s njegovom devojkom, umetnicom Aleksandrom Grant (47).

Kijanu se podsetimo, pred kraj prošle godine prvi put nakon 35 godina prošetao crvenim tepihom s devojkom koju su i tada, zbog njene sede kose, mnogi zamenili i za mnogo stariju glumicu Helen Miren, a sada i za njegovu mamu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.