Juventus nudi 30 miliona evra za Oskara

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus nudi 30 miliona evra za Oskara

Čelnici Juventusa otputovali su u London kako bi pokušali da obezbijede transfer fudbalera Čelsija Oskara, tvrdi današnji "Tutosport".

Kako se navodi, sportski direktor Fabio Paratići spreman je da ponudi oko 30 miliona evra za brazilskog reprezentativca, kojeg Juventus već nekoliko godina pokušava da dovede.

Vjeruje se da Oskar nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ništa protiv da se preseli u Torino, posebno poslije očajnog početka sezone u Čelsiju, a kada se svemu tome dodaju prijateljske veze između igračevih zastupnika i Juventusa, transfer nije nerealan u januaru.

Oskar je ove sezone zbog problema sa povredama u svim takmičenjima odigrao samo devet utakmica i dao dva gola.

On je već tri godine član Čelsija, a prethodno je igrao za Internacional i Sao Paulo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.