Ja imam, a ti nemaš: Dobitnik Oskara se ruga Leonardu di Kapriju

Izvor: B92, 09.Sep.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja imam, a ti nemaš": Dobitnik Oskara se ruga Leonardu di Kapriju

Glumac Leonardo di Kaprio bez obzira na sjajne glumačke sposobnosti nikada nije osvojio Oskara. Upravo je ovo bio razlog da se korisnici Imgura našale na račun poznatog glumca.

Jedan korisnik je postavio montažu iz filma na kojoj Leonardo di Kaprio pokušava da uhvati Oskara, ali Oskar ima duge ženske noge i gura ga.

Ovo je scena iz filma "Vuk sa Vol strita" u kome glavnu ulogu upravo tumači Leonardo, a i ovde mu je Oskar za najbolju mušku ulogu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dlaku izmakao.

Sve je započeo jedan korisnik, koji se potpisuje pod pseudonimom Supposedtobefunny123, ali onda je neko ko stvarno ima Oskara ili barem pristup zlatnoj statui postavio zanimljivu fotografiju.

Naime, na fotografiji neko drži Oskara u ruci pored montaže Leonarda di Kaprija uz komentar: “Video sam ovaj post i uradio sam ovo”.

Korisnici Imgura želeli su da otkriju o kome se radi, ali jedan od korisnika je napisao “otrovan” komentar: “Jedno sigurno znamo, ovo nije uradio di Kaprio”.

Surovo, ali istinito.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.