Irci su raspucani: Urugvaj razbijen u Dablinu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci su raspucani: Urugvaj razbijen u Dablinu (VIDEO)

Sjajno zagrevanje selekcije Martina O'Nila za meč sa Austrijom – 3:1

Irska se raspucala pred kvalifikacioni meč sa Austrijom. Slekcija Martina O'Nila ubedljivo je savladala Urugvaj na Aviva stadionu u Dablinu, pa sa puno samopouzdanja očekuje izuzetno važan okršaj na putu ka Mundijalu u Rusiji – 3:1 (1:1).

Sa druge strane, selekcija Oskara Tabareza je nastavila očajnu seriju rezultata, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa joj se loše piše uoči prijateljskog meča sa Italijom u Nici.

Odbranu gostiju sjajnim golom je načeo Džonatan Volters, mada se iskusni golgeter u finišu prvog poluvremena propisno obrukao, s obzirom da je sa dva metra udaljenosti pogodio prečku gola na kojem je stajao Esteban Konde. Urugvajci su nekoliko minuta ranije izjednačili preko Hosea Marije Himeneza, koji je kaznio očajno istrčavanje Danija Rendolfa i ubacio loptu u mrežu.

Irce taj gol, ali ni promašaj Voltersa nisu izbacili iz ritma, već su u nastavku utakmice pojačali ritam i golovima Kristija i Meklina stigli do zasluženog slavlja. Urugvajce je ozbiljno poljuljao izlazak Edisona Kavanija u 13. minutu, koji nije mogao da nastavi utakmicu nako žestokog dueala sa Kevinom Longom.

Selekcija Martina O'Nila deli lidersku poziciju u grupi D sa Srbijom i meč protiv Austrije bi mogao da joj bude od izuzetnog značaja u završnici kvalifikacija, baš kao i Orlovima sa Velsom na stadionu Rajko Mitić.

Holandija je demolirala Obalu Slonovače u Roterdamu (5:0) i najavila povratak u igru za plasman na Svetsko prvenstvo. Dvostruki strelac je bio Džoel Feltman, dok su se u strelce upisali još Roben, Klasen i Jansen. Priliku za novi rafal izabranici Dika Advokata imaće već u petak kada im na noge stiže Luksemburg.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.