Go Džon Sina dodelio Oskara FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 02:44

Go Džon Sina dodelio Oskara FOTO

Glumac i rvač Džon Sina pojavio se go na velikoj sceni Dolbi teatra i proglasio dobitnika Oskara za najbolji kostim.

Nagrada je pripala filmu "Jadna stvorenja", koji je prethodno osvojio i Oskara za najbolju šminku i frizuru, kao i za scenografiju.

Voditelj Džimi Kimel je, pre dolaska Sine, podsetio da je na trenutak iz 1974. godine kada je, dok je voditelj Dejvid Niven bio na pozornici predstavljajući Elizabet Tejlor kada, go muškarac obert Opal, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američki fotograf i vlasnik umetničke galerije, protrčao pozornicom. Potom se pojavio Sina, koji je, malo po malo, izašao potpuno nag na scenu, samo prikrivajući genitalije.

Pojavljivanje Sine bez odeće brzo je privuklo pažnju, te se na društvenim mrežama već govori da je ovo najbolji događaj sa ovogodišnje dodele Oskara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izašao na scenu POTPUNO GO na dodeli "Oskara" - CEO SVET OSTAO U ŠOKU: Glumac Džon Sina k'o od majke rođen

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Jedva je prekrio međunožje...Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana dodela "Oskara" na kojoj je trijumfovao film "Openhajmer" sa čak sedam osvojenih nagrada. Zlatne statuete tom prilikom odneli su Kilijan Marfi, Robert Dauni Džunior i Ema Stoun, a program je vodio svetski poznati voditelj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.