Izašao na scenu POTPUNO GO na dodeli Oskara - CEO SVET OSTAO U ŠOKU: Glumac Džon Sina ko od majke rođen

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 12:28

Izašao na scenu POTPUNO GO na dodeli "Oskara" - CEO SVET OSTAO U ŠOKU: Glumac Džon Sina k'o od majke rođen

Jedva je prekrio međunožje.

Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana dodela "Oskara" na kojoj je trijumfovao film "Openhajmer" sa čak sedam osvojenih nagrada. Zlatne statuete tom prilikom odneli su Kilijan Marfi, Robert Dauni Džunior i Ema Stoun, a program je vodio svetski poznati voditelj Džimi Kimel.

Ipak, u moru holivudskih faca, neumesnih šala i pocepanih haljina, najveći utisak večeri zasigurno je ostavio Džon Sina, nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rvač i čuveni američki kečer, a danas glumac i reper, koji je ukrao čitav show kada je, kako bi dodelio nagradu, na binu izašao ni manje ni više nego - potpuno go!

To je bio vrlo neobičan način da se pročita ko je osvojio nagradu za najbolji kostim, a kako se ovakva scena već jednom desila u istoriji dodele "Oskara", zašto ne rekreirati taj čuveni momenat. Bio je to omaž jedne od čuvenih dodela „Oskara“ iz 1974. godine kada je Dejvid Niven najavljivao Elizabet Tejlor.

Sina se pojavio na kraju bine samo u papučama, s kovertom koja je jedva prekrivala ono što nije smelo da se vidi, te se dogegao do mikrofona i kratko rekao "Kostimi, toliko su važni". Prvobitni šok svih prisutnih u dvorani brzo su zamenili smeh, aplauz i ovacije, ali i pomahnitali voditelj koji je trčao za Sinom kako bi mu dao nešto da navuče na sebe.

John Cena naked on stage at the 2024 #Oscars pic.twitter.com/jkLfSHt4AX

— Sumit (@SumitHansd) March 11, 2024

- Da li možete da zamislite da nag čovek protrči danas na sceni?, upitao je čuveni Džimi Kimel najavljujući poznatog glumca, a onda je na scenu ušetao Sina.

U tom trenutku, Džon Sina je iskoristio priliku da svetu pokaže svaki mišić na svom telu.

- Promenio sam svoje mišljenje. Ne želim da odradim deo napadača. Ne osećam se dobro povodom toga. Ovo je elegantni događaj, trebalo bi da vam je sramota zbog takve bezukusne šale - bio je ironičan Sina dok su se u publici svi valjali od smeha.

Noć nakon dodele "Oskara", čitav svet bruji o ovom nesvakidašnjem prizoru, a sada možemo i sa sigurnošću reći da je Džon Sina definitivno obeležio ovogodišnju dodelu prestižne nagrade, nakon nastupa koji će se prepričavati godinama.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.