Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Feb.2024, 12:26

Filmovi nominovani za Oskara na 52. FEST-u

Među filmskim hitovima koje ne treba propustiti na 52. međunarodnom filmskom festivalu FEST, nalaze se i filmovi nominovani za Oskara. Takođe, na beogradski festival koji traje od 23. februara do 3. marta 2024. dolaze i dela već ovenčana prestižnim nagradama. Među brojnim ostvarenjima koja na FEST stižu sa priznanjima je „Bartonova akademija“ (The Holdovers) Aleksandra … Članak Filmovi nominovani za Oskara na 52. FEST-u se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAGRADA: Beogradski pobednik za reditelja Asgara Farhadija

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Feb.2024

Nagrada Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti na 52. Međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji će biti održan od 23. februara do 3. marta, biće dodeljena iranskom reditelju Asgaru Farhadiju.. .  . Filmski reditelj i scenarista Farhadi, dvostruki oskarovac, kome će Beogradski...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.