Bri i Dženifer predstavljaju nominacije za Oskara

Izvor: B92, 14.Jan.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bri i Dženifer predstavljaju nominacije za Oskara

Američke glumice Bri Larson i Dženifer Hadson predstaviće nominovane za ovogodišnju prestižnu filmsku nagradu na ceremoniji 24. januara.

Akademija filmske umetnosti i nauka saopštila je da će dve oskarovke biti među glumcima koji će proglasiti nominovane u 24 kategorije.

Bri Larson je prošle godine dobila Oskara za najbolju žensku ulogu za film "Soba", a Hadson je nagrađena za sporednu ulogu u ostvarenju "Drimgrils" 2007.

Nominovane će predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i američki reditelj i glumac Džejson Rajtman i japanski glumac Ken Vatanabe, kao i meksički kamerman Emanuel Lubecki.

Nominacije će biti uživo predstavljene na vebsajtu Akademije, oscars.org.

Domaćin ovogodišnje ceremonije dodele Oskara, 26. februara, biće američki komičar Džimi Kimel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.