“Bočni dekolte” novi modni hit

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Bočni dekolte” novi modni hit

Neki će možda reći da se radi o neukusu, ali haljine koje otkrivaju bočni deo grudi, takozvani 'bočni dekolte', postale su novi trend kod poznatih dama.
 
Bočni dekolte, novi trend kod poznatih dama

 
Samo tri meseca pošto je desna noga Andželine Žoli “pocepala” crveni tepih na dodeli Oskara, glumice su otkrile novi deo tela koji bi mogao da “seva” na premijerama - bočni >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dekolte.
 

Rouzi Hantington

Ovakve haljine imaju prorez od pazuha do sredine rebara, tako da se bočna strana grudi lepo vidi. Dovoljno je da otvorite neki magazin o poznatima i videćete o čemu se radi.
Najbolji bočni dekoltei su diskretni. Gvinet Paltrou u svojoj led-plavoj 'Prada' mini haljini na 'Metropoliten balu' u maju je postigla pun pogodak. Okovratnik je bio veoma visok, tako da je haljina, koja je sečena sa strane, pokrila grudi taman koliko treba, a razgolićenost nije izostala.
 
Tu je i Nikol Šerzinger koja se na 'Gran priju' pojavila u fenomelanom belom kombinezonu koji je bočno takođe otkrio njene atribute.
 

Lindzi Lohan nije ostala imuna na novi trend

S druge strane, haljine koje otkrivaju i frontalni i bočni dekolte nemaju nikakvu svrhu (osim voajersku), kažu modni stručnjaci.
 

Dženet Džekson je pokazala svoje grudi u Kanu

- Visok okovratnik je najsigurniji način. Tako ste bar spreda pokriveni - kaže Gabrijel Hekvorti, modna urednica “Harpers Bazara”.
 
Da bi ste izgledali elegantno, ona preporučuje maksimum C korpe.
- To su najveće grudi koje dolaze u obzir ako hoćete da delujete graciozno, jer morate imati zaista divne bezobrazne grudi da biste ovaj stajling izneli šik - zaključuje Hakvortijeva.

Šeril Kol je nagovestila svoje poprsje

Čini se da novi trend neće izbledeti brzo, jer sledeće sezone mnogi kreatori u svojim kolekcijama potenciraju siuletu. Dominiraju Iv Sen Loran i Roberto Kavali.
Plastična hirurgija je darežljiva prema normalnom dekolteu, svakodnevno vežbanje u teretani nabilduje noge, ali bočno pokazivanje golih grudi je zaista nezgodno. Tu ne pomažu ni flasteri koji nevidljivo podižu ono što treba.
Izvor: Blic
Slične, interesantne teme:Izabrano prvih deset finalista Evrovizije, Rambo nije prošao daljeOlja, ko ti to pipa grudi?Ovo je najbolji dekolte Granda!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.