Bez predrasuda: Strejt glumci koji su glumili homoseksualce

Izvor: Svet, 28.Sep.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez predrasuda: Strejt glumci koji su glumili homoseksualce

Potrebno je mnogo hrabrosti i glumačkog umeća kako bi jedan mačo muškarac pristao da se ljubi sa drugim muškarcem (ili nešto više od toga) na filmskom platnu, a pred vama se nalazi lista onih koji su pokazali da za njih ne postoje granice kada je gluma u pitanju.
Ovo su samo neki strejt muškarci koji su glumili homoseksualce, a neki od njih su dobili i Oskara za ove fenomenalne uloge.

Šon Pen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Šon je u filmu “Milk” odglumio gej-aktivistu i političara Harvija Milka i za tu ulogu je dobio Oskara. U pometum filmu njegiovog partnera igra Džejms Franko koji glumi Skota Smita.
Film o Harviju Milku datira još od 1992. godine, kada je sa Varner Bros potpisao ugovor o filmu pod nazivom The Mayor of Castro Street sa Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi. Međutim, projekat je propao zbog nesuglasica između reditelja i studija, i film pod nazivom “Milk” počeo je da se snima tek 2007. godine, na biografski scenario Dastina Lancea Bleka, sa Šonom Penom u glavnoj ulozi.
Koji se još glumci nalaze na ovoj listi pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje“.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.