Barsa nikako da preboli De Lihta

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa nikako da preboli De Lihta

Bio je na pragu Barselone, ali je na kraju Matijs de Liht završio u Juventusu. Izvršni direktor Katalonaca Oskar Grau kaže da je mladi holandski as izabrao “staru damu” samo zbog novca, tačnije zbog toga što mu poreski sistem u Italiji omogućava da više zaradi.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.60. Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas.
Napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo mu ponudu, ali je želeo da ide u Juventus. Tamo mu italijanski porezi omogućavaju veću neto zaradu – rekao je Grau.
De Liht inače ima platu od osam miliona evra godišnje u Torinu, a takođe će imati i bonuse u visini od četiri miliona evra i biće drugi najplaćeniji igrač tima iza neprikosnovnog Kristijana Ronalda.
Ipak, Barselona je dovela još jednog bivšeg bisera Ajaksa, Frenkija De Jonga, a taj transfer vredan 75.000.000 evra je dogovoren još prošle zime.

Članak Barsa nikako da preboli De Lihta se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Barsa nikako da preboli De Lihta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.