Barbara Strajsend nastupa na uručenju Oskara

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2013, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara Strajsend nastupa na uručenju Oskara

Barbara Strajsend pevaće na ovogodišnjoj ceremoniji uručenja filmskih nagrada Oskar koja se održava idućeg meseca, što će biti njen prvi nastup na toj svečanosti za 36 godina.

Strajsend (70) je dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu za "Evergreen" 1977. godine, a tada je, takođe na dodeli, izvela glavnu pesmu iz filma "A Star Is Born".

Dobila je Oskara i za najbolju žensku ulogu - u filmu "Funny Girl" 1968. godine.

Američka Akademija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << filmske umetnosti takođe je danas objavila da će i britanska pevačica Adel nastupati na uručenju ovgodišnjih Oskara.

Pesma iz najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, "Skyfall" pevačice Adel i producenta Pola Epvorta, nominovana je za najbolju originalnu pesmu.

Osamdeset peto uručenje Oskara održava se 24. februara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Barbara Strejsend pjeva na ceremoniji dodjele Oskara

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2013

Barbara Strejsend pjevaće na ovogodišnjoj ceremoniji uručenja filmskih nagrada "Oskar" koja se održava idućeg mjeseca, što će biti njen prvi nastup na toj svečanosti za 36 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.