Izvor: Danas, 16.Feb.2024, 14:10

6 filmova u trci za Oskara na Festu: Od „Bartonove akademije“, „Zone interesa“, „Ja, kapetan“…, do dokumentarca “Četiri ćerke”

Među filmskim hitovima koje ne treba propustiti na 52. međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji traje od 23. februara do 3. marta, nalaze se i ostvarenja koja na naš "festival festivala" dolaze ovenčana prestižnim priznanjima, nagradama u Berlinu, Kanu, Veneciji..., kao i filmovi koji su u trci za nagradu Američke filmske akademije.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013,   Fest

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Filmovi nominovani za Oskara stižu na 52. FEST: Brojna ostvarenja već ovenčana prestižnim nagradama

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Među filmskim hitovima koje ne treba propustiti na 52. međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji traje od 23. februara do 3. marta, nalaze se i filmovi koji na beogradski festival dolaze već ovenčani prestižnim nagradama, ali i oni koji su u trci za nagradu Američke filmske akademije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.