Vulin na dočeku Srpske sa decom i hraniteljima iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin na dočeku "Srpske" sa decom i hraniteljima iz Niša

Sa decom iz niških hraniteljskih porodica u Centru za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu "Srpsku Novu godinu" dočekaće Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Kako je objavljeno iz pres-službe Ministarstva, ministar će se deci pridružiti oko 15 minuta pre ponoći.

U Centru za porodični smeštaj kažu da će na žurci biti samo dece koja su smeštena u Nišu, jer nije bilo moguće da se obezbedi prevoz za mališane >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smeštene u 16 opština Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Naša namera je bila da svi zajedno provedemo veče i da deci napravimo žurku sa Deda-Mrazom, a delićemo im i novogodišnje paketiće - kaže direktorka Centra Violeta Blagojević.

Centar trenutno brine o 654 deteta smeštenih u 425 porodica.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Tačno je da samo pola siromašne dece prima dečji dodatak, a da ih primaju i deca iz bogatih porodica

Izvor: Blic, 13.Jan.2015

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da je UNICEF-ovo istraživanje, po kome u Srbiji samo 48 odsto siromašne dece prima dečji dodatak, a da je svako 10. dete koje ga prima iz bogate porodice, rađeno u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i da je relevantno...Vulin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.