Svi uživate u Merlinovoj pesmi Da šutiš, a ne znate da se iza nje krije tužna istinita priča

Izvor: Prva.rs, 18.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi uživate u Merlinovoj pesmi "Da šutiš", a ne znate da se iza nje krije tužna istinita priča

"Da šutiš" je napisao pevač i tekstopisac Eldin Huseinbegović, čija je supruga Emka imala sve - muža koji je voli, lepotu, ali je dobila i zlokobnu bolest - multiplu sklerozu, piše Kurir.
Upravo ljubav i posvećenost prema njoj, Huseinbegoviću su bili motiv da napiše neke od svojih najlepših pesama, a otpevao ju je Dino Merlin.
"Osobi koju najviše volim nisam mogao pokloniti cipele, jer ona ne hoda. Ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slepa i u kolicima je. Kad bih mogao vratiti vreme i kad bih znao da će oslepeti i biti u kolicima, opet bih je oženio", rekao je tad Eldin.
U aprilu 2013. godine, nekoliko godina nakon teške borbe s bolešću, Emka je preminula.
Podsetimo se u nastavku stihova ove pesme...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.