Izvor: Blic, 19.Jul.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski bend u Sarajevu snimao novi spot: "BiH je prelepa, kao i devojke, a hrana fenomenalna"

Pažnju prolaznika u centru Sarajeva danas je izazvala ekipa od 20-tak ljudi na čijem čelu je bio Haris Dubica, producent iz BiH i reditelj muzičkih spotova sa adresom u Švajcarskoj, koji je u karijeri sarađivao brojnim muzičkim zvezdama kao što su Dino Merlin, Amel Ćurić, “Zabranjeno pušenje”, Marija Šerifović, Emina Jahović, Saša Kovačević, Dženan Lončarević…

Naime, on je danas na nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lolokacija u Sarajevu snimao spot za “Pixel“, indie-rock bend iz Ciriha, koji čine Gill Paolini (pevač i basista), Basil Züllig (gitara), Maximilan Schmid (gitara) i Leonardo Guadarrama (bubnjar i prateći vokal).

– Prvi put smo u Bosni. Zemlja je prelepa, kao i devojke, a posebno ove koje se nalaze u našem spotu. Glavni krivac što smo danas u Sarajevu je Haris Dubica. Želeli smo da nam radi spot i kada smo ga kontaktirali, on je rekao da je na odmoru u Bosni i da se ni zbog koga neće vraćati u Švajcarsku. Dan posle smo ga nazvali i rekli da dolazimo u Bosnu i da tu snimamo spot. Nismo se nimalo pokajali. Ono što nas je oduševilo pored gostoljubivosti je fenomenalna hrana. Šta god da smo probali bilo je odlično – kažu članovi “Pixela“ koji priznaju da ne znaju puno o muzici u Bosni i na Balkanu, ali i da znaju pesmu “Čaje šukarije“.

Raspoložena ekipa sutra se seli u Sanski Most, gde će završiti snimanje za novu pesmu.

– Moram malo da promovišem i svoj kraj. Spot je rađen po ugledu na kultni film “Kum”. Sve je u stilu 70-tih godina prošlog veka. U spotu se pored članova benda pojavljuju poznata manekenka Delila Softić, voditeljka sa Hajat TV Ajla Arifović, Aida Mahmutović, Katarina Đorđević … Posebnu težinu spotu svojom ulogom dao je glumac Damir Mahmutović – kaže režiser Haris Dubica, piše coolstyle.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.