Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu “Sve dok te bude imalo” (video)

Izvor: Story, 05.Avg.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu “Sve dok te bude imalo” (video)

Dugoočekivani spot Dina Merlina za pesmu “Sve dok te bude imalo”, jednu od najzapaženijih sa poslednjeg albuma “Hotel Nacional”, napokon je objavljen. Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu od kojih centralno mesto zauzima jedinstvena “Sarajevska Vijećnica”, a njen raskošni enterijer poslužio je kao najlepša pozadina scenariju koji potpisuje režiserski dvojac Haris Dubica ... The post Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu “Sve dok te bude imalo” (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Premijera: Dino Merlin predstavio dugoočekivani spot za pesmu Sve dok te bude imalo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2017, 11:47

Dino Merlin obradovao je svoju publiku spotom za pesmu Sve dok te bude imalo, koja je jedna od najzapaženijih sa njegovog poslednjeg albuma...Spot za pesmu "Sve dok te bude imalo" sniman je na nekoliko lokacija, a jedna od njih bila je "Sarajevska Vijećnica" koja je specifična po predivnom enterijeru....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.