Novi Sad: Naši ispisali preteće grafite Dinu Merlinu

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: "Naši" ispisali preteće grafite Dinu Merlinu

Pripadnici pokreta "SNP Naši" zapalili zastavu Turske i ispisali preteće grafite pevaču Dinu Merlinu. Pripadnici "Naši" su u prethodnih desetak dana zapalili i zastave BiH i pisali grafite mržnje, na samo sto metara od zgrade PU u Novom Sadu.

Pripadnici ekstremističkog pokreta "SNP Naši" sinoć oko 21 časova zapalili su zastavu Turske i ispisali preteće grafite pevaču Dinu Merlinu. Ovo je poslednji u nizu incidenata iza kojih stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Naši". Oni su u prethodnih desetak dana zapalili zastave Bosne i Hercegovine i pisali grafite mržnje, na samo sto metara od zgrade Policisjke uprave u Novom Sadu.

Novi Sad: Istraga paljenja zastave BiH

Novi Sad: Hapšenje zbog heroina

Uhapšen zbog lažne dojave o bombi

Članovi ove grupe su napisali grafite "Dino, sve je laž osim smrti" i "Otkriću ti tajnu, nešto lepo treba da se desi" , kao i datum održavanja koncerta sarajevskog pevača Dina Merlina.

- Stanari bloka zgrada u Ulici Save Kovačevica u blizini dečjeg igrališta bili su u nedelju uveče izloženi divljanju ove grupe ekstremista. Na istom mestu na kom su pre desetak dana pored grafita Ratka Mladića spalili zastavu BiH, "Naši" su naočigled stanara zapalili zastavu Turske i iscrtali preteće grafite na fasadi zgrade – priča jedan od očevidaca.

Dino Merlin treba da održi koncert u beogradskoj Areni krajem meseca. Sve to dešavalo se na samo sto metara od zgrade Policijske uprave u Kralja Petra I.

- Naše zgrade se nalaze na manje od 100 metara od Policijske uprave, ali smo uprkos tome izloženi stalnim ekcesima ove grupe. Nisu kažnjeni ni za prethodno paljenje zastave, a već su zapalili novu. Hoće li neko zaustaviti vandalizam u Novom Sadu?- pita se ovaj Novosađanin.

Inače, aktivisti pokreta "Naši" su pre samo nekoliko dana u znak protesta zbog koncerta Dina Melina i ispred beogradske Arene takođe palili zastavu Bosne i Hercegovine.

(Blic Foto: Blic)
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.