Dino Merlin imao saobraćajnu nesreću, kolima upravljao njegov sin

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin imao saobraćajnu nesreću, kolima upravljao njegov sin

Prema saznanjima bosanskih medija Dino Merlin je danas u Sarajevu doživeo saobraćajnu nezgodu.
Kako su kazali iz PU Sarajevo Novi Grad, sudarila su se vozila marke “mercedes” i “pežo”.
“U ulici Zmaja od Bosne kod broja devet dogodila se saobraćajna nesreća, a došlo je do sudara dva vozila. Nije bilo povređenih osoba, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta. “Mercedesom” je upravljala osoba inicijala D.H., a automobilom “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pežo” osoba inicijala K.S.”, kazali su iz PU Sarajevo Novi Grad.
Kako mediji navode automobil je vozio Merlinov sin, a u vozilu se nalazio i Mahir Sulejmanović koji je sedeo na zadnjem sedištu.
Kako je rečeno, Merlin je bio i na razgovoru kod inspektora. Policija je nakon nesreće izvršila uviđaj, a saobraćaj se u ovoj ulici odvija neometano.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin,   Mercedes Benz

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dino Merlin imao saobraćajnu nezgodu

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2017

Pevač Dino Merlin doživeo je saobraćajnu nezgodu u Sarajevu, prenose bosanski mediji. Navodno, automobil, kojim je upravio njegov sin, sudario se sa drugim vozilom, piše Avaz.ba...Srećom, povređenih nema...- U ulici Zmaja od Bosne kod broja devet dogodila se saobraćajna nesreća, kada su se sudarila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.