Rundek Kargo trio na mini turneji po Srbiji

Izvor: Blic, 26.Avg.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rundek Kargo trio" na mini turneji po Srbiji

Poznati hrvatski bend "Rundek Kargo trio" počinje 27. avgusta mini turneju po Srbiji: u Zrenjaninu, Nišu i Beogradu, najavila je agencija "Long plej". Prvi koncert biće održan na letnjoj sceni Pozorišnog kluba "Zeleno zvono" u Zrenjaninu.

Narednog dana trio će nastupiti u dvorištu niške Banovine, dok će 29. avgusta u Beogradu svirati na teniskim terenima Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ulaznice za koncert u Nišu koštaju 800, a u Beogradu 1.200 i 1.700 dinara.

Darko Rundek, gitarista, pevač i autor, frontmen nekada veoma popularnog "Haustora" iz Zagreba, sada nastupa sa violinistkinjom Isabel i instrumentalistom Dušanom Vranićem.

Rundek je izjavio je da će koncerti u Srbiji biti oproštaj od albuma "Plavi avion" (iz 2010. godine) i zagrevanje pred snimanje novog albuma, a publika će moći da čuje neke od kompozicija koje su u pripremi za to izdanje.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Darko Rundek,   Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Rundek Kargo trio” na mini turneji po Srbiji

Izvor: Poznati.info, 27.Avg.2013, 00:13

Poznati hrvatski bend “Rundek Kargo trio” počinje 27. avgusta mini turneju po Srbiji: u Zrenjaninu, Nišu i Beogradu, najavila je agencija “Long plej”. Prvi koncert biće održan na letnjoj sceni Pozorišnog kluba “Zeleno zvono” u Zrenjaninu...Narednog dana trio će nastupiti u dvorištu...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.