Arsenal – prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša

Izvor: Danas, 11.Jun.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal – prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša

Arsenal 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu uz nastupe imena kakva su Testament, Little Steven, Red Fang, Kurt Vile, Darko Rundek i brojni drugi, prvi je festival u Srbiji na kome će se pivo i ostala pića konzumirati isključivo iz trajnih plastičnih čaša koje se ne bacaju. Članak Arsenal – prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Darko Rundek,   Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša!

Izvor: B92, 11.Jun.2019

Arsenal 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu uz nastupe imena kakva su Testament, Little Steven, Red Fang, Kurt Vile, Darko Rundek i brojni drugi, prvi je festival u Srbiji na kome će se pivo i ostala pića konzumirati isključivo iz trajnih plastičnih čaša koje se ne bacaju!..Posetioci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.