Ekvador: Nema cunamija, treslo dobrih pola minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekvador: Nema cunamija, treslo "dobrih" pola minuta

Nakon što je rano jutros na granici sa Peruom snažan zemljotres potresao Ekvador, iz Pacifičkog centra za upozorenje na cunami saopšteno je da rizika od cunamija nema.

Epicentar zemljotresa, čiija je snaga bila 7,5 stepeni, bio je u retko naseljenoj oblasti 224 kilometra od grada Ambata u Ekvadoru, javlja Rojters.

Još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema izveštaja o mogućim ljudskim žrtvama ili šteti.

Jedan stanovnik Kuenke, grada koji se nalazi 253 kilometra od epicentra zemljotresa izjavio je da je potres bio veoma jak, a drugi da je "treslo dobrih pola minuta", prema izjavama svedoka sa sajta Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRESLO SE DOBRIH POLA MINUTA! LUSTERI UMALO POPADALI: Snimci užasa iz Ekvadora! Ljudi izleteli na ulice, NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Feb.2019

Nakon što je rano jutros na granici sa Peruom snažan zemljotres potresao Ekvador, iz Pacifičkog centra za upozorenje na cunami saopšteno je da rizika od cunamija nema.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.