UKUPNO DEVET POZITIVNIH U BiH: Korona lagano napušta region

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 15:15

UKUPNO DEVET POZITIVNIH U BiH: Korona lagano napušta region

U BiH šest pacijenata preminulo od posledica korona virusa

U Bosni i Hercegovini registrovano je devet osoba pozitivnih na koronavirus od 1.157 obrađenih testova, dok je šest pacijenata zaraženih ovih virusom preminulo.

U Federaciji Bosne i Hercegovine registrovano je osam osoba pozitivnih na koronavirus, od 923 obrađena testa. Preminule su dve osobe.

U Republici Srpskoj nije registrovana nijedna osoba pozitivna na koronavirus, od 118 obrađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testova. Preminula su još četiri pacijenta zaražena ovim virusom.

U Brčko distriktu je registrovana jedna osoba pozitivna na koronavirus, od 116 obrađenih testova. Nije registrovana nijedna osoba preminula zbog zaraze ovim virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.