DA TI SE SMUČI ŽIVOT: Devojka liže dasku od WC šolje u korona virus izazovu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2020, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA TI SE SMUČI ŽIVOT: Devojka liže dasku od WC šolje u ''korona virus izazovu'' (VIDEO)

Ova "influenserka" izvela je nemoguće - šokirala je korisnike društvenih mreža snimkom "korona virus izazova" gde se vidi lako liže WC dasku u avionu i još se smeje.

Ava Luiz je 22-godišnja influenserka iz Majamija koja je nedavno na aplikaciji TikTok postavila snimak "korona virus izazova".

Na snimku se vidi kako kleči ispred WC šolje u toaletu aviona i liže dasku.

Ona je ocenila i da je "korona virus za siromašne ljude" i dodala da se nada da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga zakačiti kako nikada ne bi postala stara i "ružna".

‘#Coronavirus challenge’… it’s a thing

21yo Ava Louise is basking in viral attention after licking a toilet seat on a plane

She also said that ‘coronavirus is for poor people’ and she hopes it will take her out next, so that she never gets old and ‘ugly’ pic.twitter.com/9zil0uftYC

— RT (@RT_com) March 16, 2020

Snimak koji je dospeo i na Twitter šokirao je mnoge korisnike koji su je optužili da je glupača očajnički gladna pažnje.

U pandemiji korona virusa umrlo je više od 6500 ljudi širom sveta, a zaraženo je 170.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.