Kjuzakov “Gavran” sinoć na novosadskoj Cinemaniji

Izvor: Novine novosadske, 27.Okt.2012, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjuzakov “Gavran” sinoć na novosadskoj Cinemaniji

The-Raven-Movie-Images-the-raven-2012-30602646-675-960Sinoć je u novosadskoj Areni Cineplex, u okviru festivala “Cinemania” prikazan svetski hit – triler “Gavran” sniman u Beogradu i Petrovaradinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << U filmu o Edgaru Alanu Pou glume Džon Kjuzak, Alis Iv, Luk Evans i Brendon Glison, kao i naši glumci, Ana Sofrenović, Sergej Trifunović i Bojan Perić. Kjuzak tumači lik čuvenog pisca i to u periodu pred kraj njegovog života. U tom trenutku Po živi u Baltimoru pokušavajući da uhvati serijskog ubicu koji pretvara u relanost neka od najsurovijih ubistva iz njegovih priča.
Ovaj film je sniman na brojnim mestima u Beogradu, tako da su u to vreme fanovi i paparaci opsedali lokacije ispred Narodnog pozorišta, na Kosančićevom vencu, Dorćolu i ispred Skupštine grada Beograda. Osim toga, film je sniman i u studijima „Pink film internešenela”, ali i u podgrađu Petrovaradinske tvrđave i na lokacijama u okolini Budimpešte. Ovi su gradovi delovali ekipi filma kao odličan izbor za portretisanje Baltimora iz 1849. godine.
Pogledaj vesti o: Cinemania

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.