Rade Šerbedžija glumi u Taken 2: Ne daj se Rade

Izvor: GameInfusion.net, 16.Okt.2011, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Šerbedžija glumi u Taken 2: Ne daj se Rade

 

 
Rade Šerbedžija nastavlja svoj holivudski život negativca, u nastavku filma Taken, sa Lajam Nisonom u glavnoj ulozi. Možda nas čeka nova trilogija, ukoliko i ovaj deo bude imao približnu zaradu kao i prvi, od cirka nekih 225 milona $.

No vratimo se na fabulu, neočekivani akconi heroj Lajam Nison glumi Brajana Milsa, penzionisanog CIA agenta, koji koristi svoje veštine kako bi povratio svoju otetu kćerku od strane albanske mafije sa Kosova. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Prolazeći kroz dosta nedaća on na kraju uspeva, sukobljavajući se okrutno i inteligentno sa svim problemima, i publika naravno ostaje oduševljena filmom.

Ali, malo ko je očekivao nastavak, ipak šta očekivati drugo od Luk Besona, koji je uspeo da isprostituiše svaki svoj film a sada je zadužen za scenario, dok se režijom bavi Olivije Megaton.

Dakle, u nastavku Lajam Nison je taj koji biva otet. Zajedno sa ženom, od strane čoveka čijeg je sina bivši CIA agent ubio u potrazi za kćerkom. Njihova jedina nada je upravo njihova kćerka kojoj se eto namestilo, da vrati uslugu ocu. Ali kako protiv Radeta Šerbedžije? Ne gine valjda u svakom filmu u kome glumi negativca?
 
Marko ŽIVADINOVIĆ
 
 

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Rade Šerbedžija igra sa Lijamom Nisonom u nastavku filma "Taken"

Izvor: Blic, 17.Okt.2011, 13:45

Nakon uloge u rediteljskom debiju Andželine Džoli, "U zemlji krvi i meda", Rade Šerbedžija dobio je glavnu ulogu pored Lijama Nisona u drugom delu akcionog filma "Taken"...Šerbedžija, koji je u Holivudu poznat i po ulogama koje je ostvario u filmovima "Svetac", "Sneč", "Hari Poter", te seriji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.