CIA UDARA NA SRBIJU: Na sastanku u Podgorici dogovorene radikalne mere PROTIV BIA I VLASTI U SRBIJI!

Izvor: Press, 17.Nov.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA UDARA NA SRBIJU: Na sastanku u Podgorici dogovorene "radikalne mere" PROTIV BIA I VLASTI U SRBIJI!

Šefovi službi Crne Gore, BiH, Makedonije, Albanije, 'Kosova' i Hrvatske na poziv CIA sastali se u hotelu 'Podgorica' od 23. do 25. oktobra. Dogovorene 'radikalne mere' protiv državnog vrha Srbije i zajednički udar na BIA * Srbija označena kao 'ruska baza' na Balkanu
Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) organizovala je prošlog meseca sastanak šefova crnogorske, makedonske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << albanske, 'kosovske', bosanske i hrvatske tajne služe u hotelu 'Podgorica' u glavnom gradu Crne Gore! Na tom sastanku dogovaran je udar na Srbiju, ekskluzivno otkriva Informer!
Skup obaveštajaca iz regiona, kako saznajemo, održan je od 23. do 25. oktobra, a tokom njega su predložene i usvojene 'radikalne mere' protiv državnog vrha Srbije i udar na Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA). Srbija je na ovom sastanku, prenose naši odlično obavešteni diplomatski izvori, označena kao 'opasna ruska baza na Balkanu' preko koje Vladimir Putin pokušava da destabilizuje čitav region!?!
- Sve službe iz regiona, konkretno SOA iz Hrvatske, ŠIK iz Albanije, UBK iz Makedonije, "KIA" sa takozvanog 'Kosova', OSA iz BiH i ANB iz Crne Gore, pod okriljem CIA sastale su se od 23. do 25. oktobra 2017. u hotelu "Podgorica". Tema sastanka bile su aktivnosti ruskih obaveštajaca na Balkanu i njihov rad sa srpskim obaveštajcima u cilju navodne destabilizacije regiona. U optužbama na račun Srbije bili su najglasniji članovi "kosovske", albanske i makedonske tajne službe, koji su predlagali radikalne mere i intenziviranje zajedničkog rada prema BIA - prenosi izvor Informera, visoko pozicionirani srpski obaveštajac. Prema njegovim rečima, na sastancima u Podgorici predlagane su i 'jako ozbiljne mere' protiv državnog rukovodstva Srbije.
Pogledaj vesti o: CIA,   BIA,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.