Prva izjava Gagija Jovanovića o suđenju njegove ćerke i Lečića: Ponosan sam što je hrabra

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 19:48

Prva izjava Gagija Jovanovića o suđenju njegove ćerke i Lečića: "Ponosan sam što je hrabra"

Glavna tema srpske javnosti poslednjih nekoliko dana je tužba koju je podneo glumac Branislav Lečić protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da s njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva".

On traži da mu Anđela isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", dok je glumica istakla da je odbila da deli kadar sa Lečićem zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Sada se prvi put povodom čitave situacije oglasio Anđelin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otac, naš glumac Dragan Gagi Jovanović. On u izjavi za Blic ne krije da je šokiran i tužan zbog svega što se dogodilo i događa.

"Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... Šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme... Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav", kaže Jovanović.

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano 6. mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

"Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila", naveo je još glumac.

Inače, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je tada Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Gagi Jovanović nakon što mu je Lečić tužio ćerku: "Za neprijatan događaj sam saznao tek..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Glumac šokiran povodom cele situacije...Danima unazad, glavna tema domaće javnosti jeste tužba koju je glumac Branislav Lečić, podneo protiv mlade koleginice Anđele Jovanović. On u svojoj optužnici navodi da je glumica uvredila njegovu čast nakon što je odbila da podeli kadar sa njim u jednoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.