Oglasio se Gagi Jovanović nakon što mu je Lečić tužio ćerku: Za neprijatan događaj sam saznao tek...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 20:03

Oglasio se Gagi Jovanović nakon što mu je Lečić tužio ćerku: "Za neprijatan događaj sam saznao tek..."

Glumac šokiran povodom cele situacije.

Danima unazad, glavna tema domaće javnosti jeste tužba koju je glumac Branislav Lečić, podneo protiv mlade koleginice Anđele Jovanović. On u svojoj optužnici navodi da je glumica uvredila njegovu čast nakon što je odbila da podeli kadar sa njim u jednoj popularnoj seriji.

Anđela Jovanović, ćerka je popularnog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić. Sada se po prvi put, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom cele ove situacije oglasio upravo Gagi, te otkrio kako se oseća zbog svega.

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme... Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - kaže Jovanović.

- Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila - dodao je glumac.

Podsećamo da je Više javno tužilaštvo u Beogradu, usled nedostatka dokaza, odbacilo slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branisalava Lečića za silovanje. Nakon što Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", on je rešio da podnese tužbu protiv nje: - Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav Lečić za "Informer"

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.