Počinila je ZAKONSKI PREKRŠAJ Prvo oglašavanje Branislava Lečića nakon podizanja optužnice protiv koleginice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:20

"Počinila je ZAKONSKI PREKRŠAJ" Prvo oglašavanje Branislava Lečića nakon podizanja optužnice protiv koleginice

Milena Radulović javno je podržala koleginicu na svom Instagramu zbog odbijanja da deli kadar sa Branislavom Lečićem, te je navela da ne postoji mlada glumica koja ne bi mogla da ga optuži za uznemiravanje.

Mladu glumicu Anđelu Jovanović tužio je stariji kolega Branislav Lečić, zato što je odbila da sa njim snimi istu scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

Lečić zahteva da mu Anđela isplati novčani iznos od 300.000 dinara na ime "povrede časti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ugleda", a pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko za "Blic" Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje. Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara. Sada se glumac oglasio za Informer i potvrdio da je podneta tužba protiv Jovanovićeve.

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Lečić.

Srbija Danas/Blic/Informer
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.