Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lečićevu kandidaturu za predsednika DS-a podržali svi stranački odbori sa Kosova

Izborni štab kandidata za predsednika Demokratske stranke (DS) Branislava Lečića saopštio je danas da su Lečićevu kandidaturu jednoglasno podržali svi odbori DS-a na Kosovu i Metohiji.

Lečić je tim povodom izjavio da mu je posebno drago što je dobio podršku svih odbora DS-a sa Kosova i Metohije jer kako je rekao, kada bude na čelu stranke, "DS neće otići sa Kosova i Metohije".

Nedavno je funkcionerka DS Gordana Čomić saopštila da su ona i njen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tim prvi zvanični kandidati na izborima za organe stranke jer ju je zvanično podržalo više od 30 opštinskih i gradskih odbora DS, čime je ispunila uslov za kandidaturu. Svoju kandidaturu za predsednika DS najavio je ranije i Zoran Lutovac. Rok za podnošenje kandidature za organe Demokratske stranke istekao je juče.

Predsednik organizacionog odbora DS Goran Ćirić rekao je ranije da će sledeća sednica tog tela biti 28. maja kada bi trebalo da se verifikuju podnete kadidature za predsednika i potpredsednike stranke, članove stalnog sastava Glavnog obora, članove Nadzornog odbora, Statutarne komisije i predsednika Političkog saveta. Na izbornoj skupštini Demokratske stranke, 20. po redu, a koja je zakazana za 2. jun, biće izabrani novi predsednik, potpredsednici, predsednik Političkog saveta, članovi stalnog sastava Glavnog odbora, kao i članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Božidar Đelić podržao kandidaturu Lečića za predsednika DS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2018, 14:56

Bivši funkcioner Demokratske stranke (DS) Božidar Đelić podržao je kandidaturu Branislava Lečića za predsednika DS-a, saopšteno je danas iz Lečićevog izbornog štaba...Đelić je izjavio da "podržava Leku, kolegu iz Zoranove vlade i hrabrog borca za demokratiju", piše u saopštenju...Đelić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.