Imala sam NEPRIJATAN DOGAĐAJ SA NJIM U PROŠLOSTI Anđela Jovanović povodom Lečićeve tužbe otkrila razlog ODBIJANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:53

"Imala sam NEPRIJATAN DOGAĐAJ SA NJIM U PROŠLOSTI" Anđela Jovanović povodom Lečićeve tužbe otkrila razlog ODBIJANJA

Zvanično se oglasila i glumica.

Glumac Branislav Lečić oglasio se nakon što je njegova mlađa koleginica Anđela Jovanović odbila da igra sa njim, nakon čega je podneo tužbu zbog "povrede časti i ugleda", i traži od nje da mu isplati 300.000 dinara.

Anđela je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni, ali nije želela da deli kadar sa njim, što je i potvrdila za "Blic". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - izjavila je Jovanovićeva.

Sada se glumac Branislav Lečić oglasio za "Informer" i potvrdio da je podneta tužba protiv Jovanovićeve.

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Lečić.

Milena Radulović javno je podržala Jovanovićevu na svom Instagramu zbog odbijanja da deli kadar sa Branislavom Lečićem, te je navela da ne postoji mlada glumica koja ne bi mogla da ga optuži za seksualno uznemiravanje.

- Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato - poručila je Milena.

Srbija Danas/Informer.rs/Blic.rs/Prenela S.S.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagijevu ćerku posle Lečićeve tužbe javno podržala i Mirjana Karanović: Poslala joj je kratku i jaku poruku

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024

N. L. . .. Zbog Anđelinog odbijanja da sa njim deli set, Lečić ju je tužio i od nje potražuje 300.000 dinara .. Foto: Antonio Ahel/ATAImages. .. Glumica Mirjana Karanović takođe je jedna od glumica, koja je pružila javnu podršku koleginici Anđeli...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.