IMALA JE BRUTALNU SVAĐU SA DAROM BUBAMAROM I POZNATA JE PO OŠTROM JEZIKU: Ova pevačica će biti u žiriju nove sezone TLZP! (FOTO)

Izvor: Press, 28.Sep.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA JE BRUTALNU SVAĐU SA DAROM BUBAMAROM I POZNATA JE PO OŠTROM JEZIKU: Ova pevačica će biti u žiriju nove sezone TLZP! (FOTO)

Četvrta sezona "Tvoje lice zvuči poznato" počinje u nedelju od 21 čas na "Prvoj televiziji".
Foto: Printscren
Nastupe učesnika ocenjivaće publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu.
Takmičari su poznati - Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Stefan Dimitrijević Leon, Nenad Pagonis, Bane Vidaković i Bebi Dol.

 U žiriju će biti Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević, ali i pevačica Aleksandra Radović. U ulozi voditelja će se naći Nina Seničar.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.