Glumci NE ŽELE da IGRAJU u Mileninoj seriji!? Radulovićeva napisala SCENARIO prema POTRESNOJ priči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 23:48

Glumci NE ŽELE da IGRAJU u Mileninoj seriji!? Radulovićeva napisala SCENARIO prema POTRESNOJ priči!

Evo kakve su reakcije kolega!

Glumica Milena Radulović optužila je Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, a nakon ovoga su mladoj glumici podršku pružili mnogi glumci i poznate ličnosti.

Mnogi glumci među kojima su Petar Božović, Nenad Okanović i Branislav Lečić nisu bili voljni da govore o novom projektu mlade koleginice, a među glumicama koje takođe nisu želele ovo da kometarišu su Ljiljana Stjepanović, Branka Pujić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sloboda Mićalović, Ljiljana Dragutinović i Mirka Vasiljević.

Svetlana Bojković kaže da podržava Milenu i njenu hrabrost da o ovome progovori.

- Pozdravljam gest Milene i ostalih devojaka koje su prijavile seksualno zlostavljanje. Nemam razloga da sumnjam u verodostojnost onoga što su ispričale javno. Verujem žrtvama u potpunosti. Ipak o ulozi u seriji ne bih mogla da govorim dok ne vidim scenario - kaže Svetlana.

Miodrag Radonjić kaže da nije čuo za ovaj Milenin plan.

- Kao i kod svake uloge koju prihvatim ili ne prihvatim, prvo moram da pogledam scenario - kaže Radonjić.

Iva Štrljić kaže da bi ulogu Milene Radulović sigurno odbila, ali da bi rado igrala inspektorku.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.