Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 13:33

Branislav Lečić otkrio DETALJE SUSRETA sa Anđelom Jovanović: "Nisam je dodirivao..." Postavio joj USLOV da je ne bi tužio

Njeni roditelji ga nisu kontaktirali.

Glumica Anđela Jovanović, ćerka Dragana Jovanovića Gagija i Branke Pujić, odbila je da se pojavi na setu sa Branislavom Lečićem u seriji "Eadio Mileva". Kao razlog je navela neprijatno iskustvo u prošlosti.

Lečić je nakon ove situacije rešio da pokrene tužbu protiv Anđele jer mu uskraćuje pravo na rad. Sada se oglasio i otkrio šta se tačno dogodilo i kako je izgledao njihov susret.

- Ne znam na kakvu neprijatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio. To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih s*ksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na s*ksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Lečić.

Kako kaže, posle toga se više nikada nisu čuli, niti ju je zvao, niti joj je slao poruke.

- U međuvremenu nisam realizovao tu predstavu, ali želim da je realizujem zato neću da pričam o kojoj predstavi se radi. Jednu od uloga hteo sam da nemenim njoj jer sam mislio da bi mogla da je odglumi. Očigledno je da je ona to sebi iskonstruisala jer joj verovatno treba neki argument. Potpuno neshvatljivo šta ljudi rade, to je bolesno.

Branislav je otkrio da ga nisu kontaktirali Anđelini roditelji.

- Nisu me kontaktirali njeni roditelji, ni Gagi, ni Branka. Nemaju razloga jer ništa loše nisam uradio. Anđela uopšte nije bila predmet mog interesovanja ni u kom smislu osim u glumačkom i da procenim da li mogu da je angažujem ili ne.

Dodaje i da nema smisla što mu je dan pred snimanje javljeno i to uveče da neće moći da snima "Radio Milevu".

- Već sam bio potpisao ugovor i svima razglasio. Naučio sam tekst. Ako je i htela to da uradi, da ne snima scenu sa mnom mogla je ranije da kaže i da to bude pristojno i da kaže: "Ja ne želim" i to bi bilo okej. Rekao sam producentu da ako mi se izvini za ovo što mi je napravila da je neću tužiti. Ali, ona to nije uradila i sada ima tužbu - zaključio je Lečić.

Podsećamo da je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branisalava Lečića za silovanje. Nakon što Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", on je rešio da podnese tužbu protiv nje:

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav Lečić za "Informer".

Srbija Danas/Informer/Prenela I.S.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.