Bilo je ZASTRAŠUJUĆE fizičko i emotivno nasilje Branislav Lečić ponovo na UDARU, a sad se oglasila ONA i potvrdila nagađanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 11:04

"Bilo je ZASTRAŠUJUĆE fizičko i emotivno nasilje" Branislav Lečić ponovo na UDARU, a sad se oglasila ONA i potvrdila nagađanja

Nakon njenog oglašavanja podigla se velika prašina.

Glumica Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega ju je on tužio.

Nekadašnja glumica Merima Isaković, koja je optužila Branislava Lečića za seksualno uznemiravanje, a sada je pružila podršku Anđeli Jovanović.

- Dajem svesrdnu podršku Anđeli Jovanović. Divno je videti da prelepa glumica ima integritet koji se ne da potkupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni pretnjama ni novcem. Bravo Anđela. Kao što su glumci festivala u Banja Luci imali svako pravo da čestito odbiju nagrade žirija u kojem je bio Lečić, tako i Anđela ima pravo da odbije da igra sa njim. Zanimljivo je saznati kome je palo na pamet da Lečiću uopšte ponudi ulogu “lažno optuženog”? Time neko pokušava da podsvesno gradi mišljenje publike da je on bio nedužan u svojim nasiljima. Da li je ta sporedna uloga rezultat nekog minornog političkog pritisak ili šta god da je: pogrešno je. Pitam se da li bi Lečić pristao da igra ulogu silovatelja koji je umetnik, recimo glumac, a politički moćan, pa u nekom trenu čak i ministar kulture koji ima krevet u pozadini svoje kancelarije? Neko treba da napiše takvu ulogu jer su takvi likovi na žalost očigledno živi i haraju i u Srbiji, ali i širom sveta, rekla je Merima Isaković koja je u velikoj ispovesti do sitnih detalja ispričala sve o kobnom susretu sa kolegom Branislavom Lečićem 1978. godine.

- Kao što sam napisala u "Nedeljniku", Lečić mene nije uspeo silovati do kraja, ali je fizičko i emotivno nasilje u tom njegovom neinteligentnom nagonskom pokušaju bilo zastrašujuće. Ja sam se spasila, ali ne znamo koliko drugih nije. Takođe: niko nije kaljao čast Branislava Lečića. Sam je sebe kaljao svojim nedelima, pa ga je samo istina ogolila pred narodom. Lepo je da ga od istine niti korumpirani sud nije mogao zaštititi. Anđeli svaka čast - rekla je glumica za "Blic".

Srbija Danas/O.T.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.