Vučić i Tači se sastali sa Makronom u Parizu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Nov.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Tači se sastali sa Makronom u Parizu

Predsednik Francuske Emanuel Makron sastao se sa predsednikom Kosova, Hašimom Tačijem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Parizu u sklopu Pariskog mirovnog foruma. Oni su sinoć doputovali u glavni grad Francuske a u Jeliseijskoj palati ih je posebno dočekao Makron. Tači za RSE: Dijalog da se nastavi bez uslovljavanja Nakon prvog susreta Tači je izjavio da je Makronu saopštio da je Kosovo voljno i spremno za mirovni sporazum sa Srbijom. Kako je saopšteno iz kosovskog...
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Markonom i Tačijem

Izvor: Beta Video, 12.Nov.2019

PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao s predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i predsednikom Kosova Hašimom Tačijem. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.