Varhelyi rekao u EP da je 2021. izgubljena godina za BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Mar.2022, 20:57

Varhelyi rekao u EP da je 2021. izgubljena godina za BiH

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi je ponovio stav da je 2021 bila izgubljena godina u Bosni I Hercegovini jer nije došlo do nikavog napretka na evropkosm putu. “Iako nije bila izborna godina, nismo videli pravi napredak na putu ka EU u implementaciji ključnih prioriteta. U stvari, videli smo rastuće podele koje su dodatno pogoršane nepriznavanjem novog visokog predstavnika (međunarodne zajednice)”, ocenio je Varhelyi u svom nastupu u Evropskom parlamentu (EP) gde je u okviru...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varhelji ponovio u EP da je 2021. izgubljena godina za BiH

Izvor: Danas, 08.Mar.2022

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji ponovio je danas da je 2021. bila izgubljena godina u Bosni i Hercegovini (BiH), jer nije došlo do napretka na evropskom putu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.