Putin stigao u UAE, razgovori o investicijama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin stigao u UAE, razgovori o investicijama

Ruski predsjednik Vladimir Putin stigao je u Ujedinjene Arapske Emirate, obilježivši svoju prvu posjetu zaljevskoj državi u više od deset godina. Putin je 15. oktobra otputovao iz Saudijske Arabije kako bi se susreo sa prijestolonasljednikom Abu Dabija, Muhammedom bin Zayedom Al Nahyanom. U Rijadu, Putin se sastao sa kraljem i princom Saudijske Arabije, jer Moskva želi da poveća svoje prisustvo na Bliskom istoku. Putin i kralj Salman potpisali su milijarde dolara vrijedne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Moskva želi bolju saradnju sa Abu Dabijem u istraživanju svemira

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2019

Rusija želi da unaprijedi saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) na polju istraživanja svemira, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.