Izvor: Danas, 06.Avg.2022, 08:01

Tadić o obeležavanju Oluje: Vučić obećava da se Srbija više neće izvinjavati, ali da će umesto toga klečati

“Mislim da u našoj istoriji političkih obraćanja ne postoji govor koji je sadržao više kontradiktornosti od onog koji je Vučić održao u Novom Sadu. U tom smislu može se reći da mu dobro ide u ambiciji da “uđe u istoriju”, samo u tu istoriju svakako ne može ući kao prvi koji obeležava Oluju, ali može kao prvi koji laže da je pre njega niko nije obeležavao”, kaže u razgovoru za Danas Boris Tadić, bivši predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tadić: Sve Vučićeve laži i obmane su njegova borba sa sopstevnom političkom prošlošću

Izvor: Beta, 06.Avg.2022

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je povodom govora predsednika Aleksandra Vučića u Novom Sadu na skupu u znak sećanja na stradanje srpskog naroda u akciji "Oluja", da je sramno koristiti zločine i žrtve za samopromovisanje na temelju laži.Tadić je za list Danas rekao da su sva Vučićeva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.