Tadić je najsnažnija politička ličnost u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2012, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tadić je najsnažnija politička ličnost u Srbiji"

Srpski pokret obnove (SPO) podržava izbor predsednika Demokratske stranke (DS) Borisa Tadića za premijera, jer u Srbiji ne postoji snažnija politička ličnost od njega, izjavio je potpredsednik SPO-a Aleksandar Jugović.

"Njegov izbor za premijera, uzimajući u obzir komplikovan politički trenutak, omogućio bi da Srbija nastavi sa reformama i evropskim integracijama, kao i sa daljim  unapređivanjem regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saradnje.

SPO i DS su delili sudbinu demokratske i evropski orijentisane Srbije više od dve decenije, pa će tako biti i u budućnosti", rekao je Jugović agenciji Beta.

Tadić je u nedelju, 20. maja, poražen na predsedničkim izborima na kojima su građani za predsednika Srbije izabrali kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića.

Guraju Tadića za premijera

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.