PS: Šta novo nudi koalicija LDP-SDS-LSV?

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Šta novo nudi koalicija LDP-SDS-LSV?

Pokret socijalista upitao lidera LDP Čedomira Jovanovića šta to novo građanima Srbije nudi njegova koalicija sa SDS Borisa Tadića i LSV Nenada Čanka.
"Znamo da se iskreno zalažete za nezavisnost Kosova, za otcepljenje Vojvodine, za ulazak u NATO pakt, za legalizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gej brakova, ali nas interesuje da li ste za ovu izbornu kampanju smislili bar jednu stvar koja je u interesu građana Srbije", upitali su u saopštenju iz PS.
"Nije Aleksandar Vulin ljut na Čedomira Jovanovića, ali jesu radnici koji su ostali bez zarade i imovine za koju moraju da ga tuže. Ljuti su gazda Čedini radnici na njega, isto kao što su ljute i stotine hiljada otpužtenih radnika koji su morali da trpe posledice DOS-ovske pljačkačke privatizacije", dodaje se u saopštenju.
Pokret socijalista je saopštio i da je ponosan što ima predsednika koga podjednako napadaju i zagovornici priznanja Kosova, otcepljenja Vojvodine, NATO saveza i gej brakova, kao i oni što bi da Srbiju izoluju i vrate decenijama unazad.
"I jedni i drugi su bili i ostali deo DOS-a, kao što bi se i jedni i drugi ujedinili samo da imaju glas više, samo da dostignu cenzus, samo da vrate vreme kriznih štabova i pljačkačke privatizacije. Pokret socijalista je ponosan što je u zajedničkoj borbi sa Aleksandrom Vučićem, u zajedničkoj borbi za pravedniji, pošteniju i čestitiju Srbiju, u zajedničkoj borbi protiv svega što prestavlja Čedomir Jovanović i njegovi koalicioni partneri", dodaje se u saopštenju.
Iz PS još poručuju da je "upravo ujedinjena mržnja LDP, SDS, DS, DS S/Dveri, prema Aleksandru Vulinu i Aleksandru Vučiću, dokaz da Srbija ide dobrim i sigurnim putem".
"Na kraju bismo voleli da znamo šta danas o Borisu Tadiću svarno misli Čedomir Jovanović, da li ono što je govorio kada je izbačen iz DS ili ovo što trenutno priča dok se očajnički bore za cenzus, kao i da li je uspeo sa koalicionim partnerima da se dogovori ko im je kandidat za premijera", zaključuje se u saopštenju PS.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ulazak ili saradnja sa NATO?

Izvor: Danas, 17.Mar.2016

Koalicija stranaka Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka uskoro izlazi sa svojim predizbornim programom u kojem ćemo na jasan način odrediti naše zajedničko stanovište o ključnim državnim pitanjima, među kojima je odnos Srbije prema članstvu u NATO, rečeno je Danasu u Liberalno-demokratskoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.