Kuzmanović i Dodik uputili saučešća

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović i Dodik uputili saučešća

Predsednik i premijer Republike Srpske (RS) Rajko Kuzmanović i Milorad Dodik uputili su danas telegrame saučešća predsedniku i premijeru Srbije Borisu Tadiću i Mirku Cvetkoviću povodom zemljotresa na području Kraljeva.

"Javnost RS s pažnjom prati situaciju u Srbiji i iskreno saoseća sa gradjanima Kraljeva. Molim vas da gradjanima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji su povredjeni u zemljotresu prenesete želje za što brži oporavak", poručio je predsednik RS Rajko Kuzmanović.

Premijer Milorad Dodik izrazio je nadu u brz i uspešan oporavak povredjenih gradjana, kao i žaljenje zbog nastale materijalne štete.

Centralnu Srbiju noćas je pogodio zemljotres jačine 5,4 stepena Rihterove skale, čiji je epicenter bio deset kilometara severno do Kraljeva.

U zemljotresu su stradale dve osobe, više desetina povredjeni, a pričinjena je i veća matarijalna šteta u Kraljevu i selima u okolini koja su bila blizu epicentra.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije,   Zemljotres

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.