UKRAJINSKI KAPETAN PRIZNAO RUSIMA DA JE REČ O PROVOKACIJI: Na brodu je bilo oružje i municija! Namerno smo ignorisali radio signal!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAJINSKI KAPETAN PRIZNAO RUSIMA DA JE REČ O PROVOKACIJI: Na brodu je bilo oružje i municija! Namerno smo ignorisali radio signal!

Ruska Federalna bezbednosna služba saopštila je danas da je jedan od pritvorenih ukrajinskih mornara priznao da je prolazak ukrajinskoh brodova kroz Kečki moreuz bila provokacija.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ukrajinac priznao da je to bila provokacija"

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 01:35

Ruska Federalna bezbednosna služba navodi da je jedan od pritvorenih ukrajinskih mornara priznao da je prolazak brodova kroz Kečki moreuz bila provokacija..."Radio zahtev (ruske obalske straže) bio je namerno ignorisan. Na brodu je bilo oružje i municija. Bio sam svestan da je reč o provokativnoj...

Nastavak na B92...

Zarobljeni ukrajinski vojnici "PRIZNALI" da su namerno provocirali Rusiju: Ne zna se da li su prisiljeni, ali je jedan od njih ČITAO SA EKRANA (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Nov.2018

Ruska Federalna bezbednosna služba (FSB) saopštila je da je jedan od pritvorenih ukrajinskih mornara "priznao" da je prolazak ukrajinskih brodova kroz Kečki moreuz bila provokacija. Takođe, ruski mediji su objavili i snimak na kojem su trojica Ukrajinaca potvrdili da su narušili rusku granicu, ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.