Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Feb.2022, 08:55

Filmovi nominovani za Oskara na 50. FEST-u

Na 50. FEST-u koji će biti održan od 25. februara do 6. marta 2022, publika će dobiti priliku da pogleda pet filmova koji su nominovani za nagradu Oskar. Film „Belfast“, za koji je scenario i režiju potpisao Kenet Brana, nominovan je u kategoriji za najbolji film, režiju, originalni scenario, sporednu mušku ulogu (Kiran Hajnds), sporednu … Članak Filmovi nominovani za Oskara na 50. FEST-u se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet filmova nominovanih za Oskara u programu 50. Festa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022

Na ovogodišnjem 50. FEST-u koji se održava od 25. februara do 6. marta, publika će biti u prilici da pogleda pet filmova koji su nominovani za prestižnu nagradu Oskar u razičitim kategorijama...Film “Belfast”, za koji je scenario i režiju potpisao Kenet Brana, nominovan je u kategoriji za najbolji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.